A legjobb érettségi ajándék

Unokatestvérem programozónak tanul, nagyon ügyes, minden érdekli ezzel a szakmával kapcsolatban. Amikor valami gondom adódik a gépemmel, mindig őt kérem meg, hogy segítsen a helyzeten, akár újra telepítésről, vagy egy program letöltéséről van szó, mindenhez ért, persze ezek kis dolgok, amire nekem szükségem van. Ő többre is képes programozó lesz, ennél bonyolultan szituációk megoldásra is képes lesz, illetve már most vannak kisebb munkái. Már tizenévesen tudta, hogy ezzel szeretne foglalkozni, ezért informatikai szakközépiskolába iratkozott be, hol most fog érettségizni. A családi ünnepeink része szokott lenni, egy szakközépiskolai ballagás. Erre az alkalomra valami értékessel, és maradandóval szerettem volna meglepni, ami nem az, hogy pénzt adok neki, és vegyél magadnak azt, amit szeretnél típusú ajándékra gondoltam. 

Ezért elkezdtem az interneten nézelődni, hogy mi lehetne számára a legideálisabb ajándék, és egy férfi oldaltáskára esett a választásom, mely nagyon stílusos barna bőrből készül, és ami nagyon fontos volt, hogy kicsit a szakmájához is igazodjon, hogy laptop tartó résszel is rendelkezik a táska. Ennek a férfi oldaltáskának nagyon örült az unokatestvérem, amikor átadtam neki a ballagása után. Nézegette és csodálkozott rá, hogy milyen szuper minőségű, és nagyon divatos barna színű. Igyekeztem úgy választani, hogy nagyon fiatalos és divatos legyen, mely nem csak egy évig fog viselni, ezért remek minőségű, igazi bőr táskát választottam számára. Egy férfi oldaltáska annál értékesebb lesz, hogy milyen anyagból és milyen varrási technikával készült, azon felül, hogy ajándékként kapja meg, és ezáltal örök emlék lehet. Amint meglátta unokatestvérem a férfi oldaltáskáját, elmondása szerint, rögtön megtetszett neki és már el is képzelte, hogy előbb egyetemre, majd a munkába, hogy fogja viselni. Nézegette vizsgálgatta, hogy milyen fakjai, részei vannak. Felpróbálta és rögtön beállította magának a magasságához mérten. Elővette az óráját és még ahhoz is passzolt, stílusban és színben egyaránt. Úgy láttam tényleg őszinte az öröme, mert egy ilyen reakciót nem lehet csak úgy megjátszani, én mindenesetre nagyon örültem neki, hogy örömet tudtam szerezni. 

Ekkor meséltem el, hogy ennek a csodás táskának a megtalálása nem is volt olyan nehéz, és ha ez ekkora örömöt okoz, máskor is meg tudom tenni. Mivel egy rendkívül jó céget sikerült találnom az interneten, ahol számos táska is megtalálható. Mindenféle stílusban, korra és nemre való tekintettel egyaránt. Nagyon vonzó lehet ez a cég mindenki számára, nem csoda, hogy ennyi terméket tudnak forgalmazni, ha sok és széleskörű vásárlói gárdával bírnak. Nagyon jó, könnyen használható a honlapjuk is, jól vannak tagolva a kategóriák, amik közül az oldalra látogatók választani tudnak. Én is így tettem, hogy a férfi táskák közül kiválasztottam a férfi oldaltáskát, és már meg is kaptam a cég rendelkezésére álló összes oldaltáska terméklistát.

Amit tudtam, hogy a gyerek személyiségéhez és a karórájához a barna szín fog passzolni, ezért a cég által biztosított szűrőket használtam, hogy színre, formára, és márkára rászűkítsek.

Ez egy remek megoldás a cégtől, mivel szerintem sok vásárlójuk helyzetét megkönnyítették ezzel a szűrő funkcióval, akik nem akarják az összes terméket végig nézni, illetve azokét is, akik tudják, hogy mit is szeretnének. Nem kellett időt szánnom arra pluszban, hogy az általam nem előtérbe helyezett táska színeket végig nézzem. Ez a cégtől egy nagyon vásárlóbarát megoldás. Az még inkább az, hogy mivel a táska végösszege egy bizonyos összegen felül volt, ezáltal a házhoz szállítási költség ingyenes volt. Többet nem is kívánhattam volna, hogy jó minőségű táskát találtam, remek kinézettel, és még a érte sem kellett mennem, hanem házhoz szállítással kértem és még ez is ingyenes volt. Ennél jobb, időtakarékosabb megoldást ritkán találhattam volna, egy ennyire korrekt céggel meg még inkább nyerő helyzetben voltam.

Amennyiben nem sikerült volna jól a táska választásom, hogy nem tetszik a gyereknek, amit én gondoltam ki neki és a jövő stílusának, akkor a cég biztosít 30 napos visszafizetési garanciát, de hála istennek ezzel a könnyítéssel, melyet a cég nyújt nem kellett élnem.