Inkább rábíztam a fiamra ezt az ügyet

Régi motorosnak számítok a vendéglátásban, és a felmenőim is ebben az iparban dolgoztak leginkább. A fiam azonban informatikusnak tanult, így meglehetősen eltért ettől a pályától. Ez azonban egyáltalán nem jeleneti azt, hogy ne tudna segíteni az éttermemnek a működésében.

Például neki köszönhetem azt, hogy a vendéglőmnek már van egy nagyon pofás weboldala is. A fiam rendszeresen frissíti is ezt az oldalt, például most pár napja a legújabb étlapot is felrakta.

Nagyon hálás vagyok neki, mert a számítástechnikában szerzett jártasságának hála, a vendéglőmbe is sokkal többen megfordulnak már, mint régebben.

Pár hónapja elromlott a csontfűrészgépünk, amit nagyon gyorsan pótolnunk kellett. A fiamra bíztam rá azt, hogy az interneten keressen egy megbízható forgalmazót, akinek a segítségével a lehető leggyorsabban pótolni tudnánk ezt a fontos gépet.

Rá is talált az rdealer.hu weboldalára, ahol szinte minden berendezés, eszköz és gép megtalálható, melyekre szüksége lehet egy profi konyhával rendelkező étteremnek.

Ezekből a gépekből itt találhatunk asztali és álló változatokat is. Mivel mi eddig is asztali változatot használtunk, ezért a fiam is egy ilyen gépnek nézett utána.

Ki is nézte magának az egyik ilyen csontfűrészgép adatlapját, ahol számtalan fontos információt megkapott. A termékleíráshoz kiváló minőségű képek is tartoztak, így a saját szemével láthatta, hogy mit is fog megrendelni. Sőt, még egy videót is beágyaztak a termék adatlapjához, ahol részletesen bemutatják annak a működését.

Ez egy nagyon erős és robosztus berendezés, így teljességgel alkalmas arra, hogy csontokat és fagyasztott húsokat is elvágjon. Egy ilyen vágó berendezés esetén a biztonság az egyik legfontosabb tényező, aminek ez a termék tökéletesen megfelel.

Ez a csontfűrészgép rendelkezik egy mérőkarral is, ami abban segít nekünk, hogy pontosan meghatározhassuk azt, hogy mekkora darabokra is szeretnénk felvágni a húst.

A gép azóta is kiválóan szolgál minket. Jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a munkáját mindenkinek, aki a konyhában dolgozik.

Ha a jövőben szükségünk lesz még hasonló berendezésekre, akkor már tudni fogjuk, hogy kikhez forduljunk.