Csak egy székhelyszolgáltatás szerződés választ el a cégalapítástól

Imádom az informatikát és a számítástechnikát, így nem is volt kérdés, hogy milyen vállalkozó legyek. Nem szeretnék vendéglátásban vagy turizmusban utazni – haha -, sokkal inkább foglalkoztat a műszaki világ. Éppen ezért szeretném nyitni egy szervizet, ahol főként laptopokkal foglalkoznék és azokat javítanám, valamint a használtakat értékesíteném. Ehhez viszont szükségem van egy cégre, hogy törvényesen csinálhassam ezt a tevékenységet. Viszont az a nagy gond, hogy amennyiben én a saját otthonomba jelentem be a céget, akkor még építményadót is fizetnem kell, arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi lakhelyemen 1,5%-os az iparűzési adó. Ez eszméletlen magas, nem szeretnék ennyit fizetni. Éppen ezért örültem, hogy megtaláltam a szekhelyszolgaltatas24.hu céget, akikkel a székhelyszolgáltatás szerződés megkötése is pofonegyszerű volt.

Nagyon kevesen tudják azt, hogy nem kell lemondaniuk a vállalkozó életről csak azért, mert nem rendelkeznek saját telephellyel. Ahhoz, hogy szervizeljek laptopokat, nem kell nekem külön irodát vagy műhelyet nyitnom, amit megveszek vagy bérlek. Erre pluszba még jön a rezsi, az üzemeltetési költség és a berendezések is. Az egyéb felmerülő dologról ne is beszéljünk, illetve az esetleges személyzetről, aki kisegítene engem. Erre egy kezdő vállalkozónak nincsen kerete. Azonban mire van? Hát arra, hogy minimális összegért cserébe béreljen egy székhelyet egy kiváló cégtől, ami még az adminisztrációs folyamatban is be fog segíteni. Kíváncsi vagy a részletekre? A legjobb helyen jársz ahhoz, hogy megtudj mindent!

székhelyszolgáltatás szerződés
A bejegyzés nagyon gyors lesz, hiszen ez a csapat profi, nem fogják húzni a kezdő vállalkozók kevés idejét!

Székhelyszolgáltatás szerződés egy pillanat alatt

Ami nagyon szimpatikus volt velük kapcsolatban az az, hogy nem kellett aggódnom a gyorsaság miatt. Minden fontos információ azonnal a rendelkezésemre állt és nem kellett semminek sem utánakérdeznem. Mindent egy helyen találtam meg és még a csomagokról is tudtam informálódni. Amikor eldöntöttem, hogy őket választom, csak ki kellett töltenem egy kapcsolatfelvételi űrlapot, majd pedig biztosítottak számomra ügyvédet, hogy a cég bejegyzésre kerülhessen a cégbíróság által. A székhelyszolgáltatás szerződésünk pedig ettől a ponttól volt érvényes és minden törvényesen és szabályszerűen működik azóta is.

Az én cégem elindult és szépen jönnek az ügyfelek, a székhely felől pedig nem kell aggódnom, hiszen a működésért nem én felelek. Nekem csak időben be kell fizetnem a havidíjat és letudnom a kötelességemet. Hát nem szuper? Minden szolgáltatásnak így kellene működnie, nagyon hálás vagyok a szekhelyszolgaltatas24.hu-nak, hogy ilyen kiválóak.

Szeretnél Te is céget alapítani, de még nem tudod, hogy hogyan kezdj neki? Látogass el a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalra, ott minden hasznos információ a rendelkezésedre áll majd a jogszabályoktól kezdve teljesen a székhelyszolgáltatás szerződésig. Vállalkozásra fel, alapítsunk céget!