Ha egyedi ajándék kell, akkor a póló nyomtatás a legjobb választás

Mindig is szerettem volna érteni a számítástechnikához, de úgy igazán. Valahogy nagyon menő dolognak tartom, ha valaki annyira ért ezekhez a dolgokhoz, hogy nem kell, mondjuk szervizbe vinnie a laptopját, mert mindent meg tud rajta csinálni. Bezzeg én, ha bekapcsol, de a monitor sötét marad, egyből teljesen kétségbeesem, hogy tönkrement és vége mindennek. Felhasználói szinten persze értek a számítógépekhez, pár dolgot meg tudok én is csinálni, de például újratelepíteni a rendszert, már kínai nekem. De szerencsére van nekem egy nagyon jó barátom, aki IT területen tanul, így mindig szegényt zaklatom, ha van valami problémám. Biztos unja már, de mindig nagyon kedves és szó nélkül segít, és soha nem kér semmit. Emiatt duplán is készültem a születésnapjára, mert gondoltam ez egy jó alkalom lehet, hogy megköszönjem neki azt a rengeteg segítséget.

Valami különlegesebb dolgot szerettem volna neki adni, de úgy, hogy kiderüljön számára, hogy miért is kapja. Így jutottam el a póló nyomtatás ötletéig; ennél egyedülállóbb, kreatívabb és hasznosabb ötlet nem jutott eszembe.

A lolmarkt.hu oldalát néztem ki magamnak. Nagyon sok, már meglévő minták közül is lehet választani, a honlapjukon mind megtalálható, kategorizálva, témákra lebontva. Így sokkal átláthatóbb és könnyebben lehet szerezni. Ami nekem nagyon szimpatikussá tette az egészet, az a gyakori kérdések menüpont. Rengeteg olyan honlap van, ahol semmiféle információt nem lehet megtalálni, itt viszont minden felmerülő kérdésemre megkaptam a választ. Leginkább a szállítással és a póló nyomtatás menetével kapcsolatos dolgokra voltam kíváncsi.

A szállítás szerencsére nagyon hamar megtörténik. Azért szerencsére, mert túl későn jutott eszembe az ötlet, de a megrendeléstől számított két munkanapon belül megérkezett hozzám a kiválasztott póló. A nyomtatási technikát tekintve ugyan szakértő nem vagyok, de azt hallottam korábban, hogy a szitanyomós technika nagyon jó minőségű mintákat eredményez, és igazán tartós is. Úgyhogy amint megláttam a használt technikák között, már nem is kellett továbbolvasnom, mert meggyőzött, hogy a póló nyomtatás kellő szakértelemmel történik.

További hatalmas segítség volt nekem, hogy mérettáblázattal is készültek, így meg tudtam nézni, hogy mekkora pólóra is lesz szükség. Egy kép is mellékelve volt, amin megmutatták, hogy mérjük le a saját pólónkat, hogy a pontos méreteknek megfelelően tudjuk kiválasztani a megfelelő méretet. Kicsit azért aggódtam, mert nem igazán volt lehetőségem, hogy átsurranjak a barátomhoz, és csak úgy leméregessem a pólóját, így hát az enyémet mérte le, és az alapján lőttem be, hogy az övé mekkora lehet. De újfent szerencsém volt, mert hibás méret esetén van lehetőség cserére. Mint minden internetes rendelés esetén, itt is 14 nap a határidő, de sokkal jobban működik a csere, mint ahogy az eddigi tapasztalataim mutatják. Szerencsére jó méretet sikerült választanom, de ha nem így van, akkor jelezni kell a csere igényét, ők pedig futárral kiküldik a pólót az új méretben, és nekünk pedig oda kell adnunk a rossz méretű pólót a futárnak. Vagyis a cserére nem kell várni, mert azonnal megtörténik.

Összességében végtelenül elégedett voltam, mert nagyon jó anyagú felsőt sikerült rendelnem, és a minta, ami rákerült olyan volt, mintha nem is utólag került volna rá a pólóra.