A technikai fejlődésnek hála házhoz jönnek a kedvenc táskáim

Korábban elképzelhetetlen volt, hogy egyszer majd ilyen kényelmessé válik a bevásárlás, nem igaz? Szerintem nem sokan gondoltak bele abba, hogy szinte bármi, de tényleg BÁRMI kapható lesz majd online, és elengedő lesz az okos eszközeink egyikét magunkhoz venni a vásárláshoz. Számomra ez nagyon nagy kényelmet jelent, szerencsére ehhez az is hozzájárul, hogy megvannak azok a bizonyos “jól bejáratott” áruházak, ahol garantált a jó minőség, a problémamentes kiszállítás és a megfizethető árak. Amikor találok egy ilyen online shopot, ahhoz feltétlen ragaszkodom, nem szeretek kockáztatni és változtatni azon, ami már bevált. Egyébként az okos kiegészítőimmel is így vagyok, márkahűség meg minden… És így vagyok a kedvenc táska webáruházammal is.

Az egyik kedvenc márkám ugyanis a Tamaris, nekik pedig elég impozáns kínálatuk van Tamaris táskákból, amelyekre nagyon gyakran jár 5-10-15%-os kedvezmény, de esetenként akár ennek a többszöröse is, ami nagyon jó lehetőség arra, hogy beszerezzünk egy-egy minőségi és strapabíró darabot a márka kínálatából. Nos, a webshop, amire az előbb utaltam, az Anna táska webshop, ahol számos válltáska, oldaltáska, hátitáska és alkalmi táska között tudunk böngészni kényelmesen és biztonságosan. Amikor legelőször rendeltem tőlük, létre is hoztam egyből egy felhasználói profilt, mert egyrészt úgy jobban figyelemmel követhetem a rendeléseimet, másrészt így nyílt lehetőségem arra, hogy csatlakozzak az Anna táska hűségprogramjához, és élvezhessem a nekem járó kedvezményeket. A rendszer előnye, hogy minden vásárlás után kapunk hűségpontot, vagyis mondhatni a pénzköltés egyből meg is térül bizonyos százalékban. Minden teljes árú termék esetén 5 % jóváírást jelent, míg akciós áru esetén a kifizetett összes 3 %-a kerül pontgyűjtő számlánkra. Mindezeket pedig felhasználhatjuk további termékek vásárlása esetén, így valamelyest lefaraghatunk a végösszegből.

A szállítás eddig mindig gyors volt, akár Pick Pack Pontra kértem a rendelésemet, akár házhoz hozta a GLS futár. Általában az online bankkártyás fizetés opciót választom, mert így kényelmesen letudom a pénz részét a dolognak, és onnantól csak várnom kell a csomagot, nincs másra gondom.

Mondanom sem kell, az aktuális, új kedvenc válltáska is Tamaris szerzemény, ráadásul 21 %-os kedvezménnyel vásároltam meg. Hosszas tanakodás után a fekete színűt vásároltam meg, de mivel (szintén 21 % kedvezménnyel) van belőle bézs verzió is, ami kicsit visszafogottabb, más ruhadarabjaimhoz megy, mint a fekete, ezért nagyon gondolkozom, hogy beszerzem belőle azt a színt is…