Online már minden lehetséges

Annyira szeretem a okos dolgokat! Mármint értitek, az okos kütyüket, az okos számítástechnikai megoldásokat. Lehet itt ágálni ellenük, de semmi értelme, hiszen ez a jövő. Én személy szerint azt érzékelem az egészből, hogy egy csomó mindent sokkal egyszerűbben tudok elintézni. Ma már tudok a telefonommal fizetni, repjegyet venni, könyvet olvasni, és a többi…

Amit csak lehet, én már online intézek el. Semmi értelme nincs hosszú sorokban állni és órákig várni egy béna ügyintézésre. Ugyanez igaz a vásárlásra is: vannak már bevált oldalak, ahonnan szeretek rendelni, és így nem érhet meglepetés, legyen szó elektronikai cikkről, vagy akár ruháról.

A legújabb, amit felfedeztem, hogy a biztosítási ügyeket is lehet már online intézni! Van egy szuper oldal, ahol nagyon sok fajta biztosítást összehasonlítanak szakértők neked, és utána te eldöntheted, hogy melyiket akarod az információk tudatában. Én mindig szenvedek ezeknek az értelmezésével, szóval nagyon megörültem, amikor rátaláltam a Pannon Safe-re.

Mivel nemrég az összes biztosításunkat átnéztük, ezért tudtam, hogy mit keresek pontosan. A lakásbiztosításunkat akartam újrakötni, így pedig, hogy mindennek utána tudtam nézni az interneten, nagyon megkönnyebbültem.

Az online lakásbiztosítás kalkulátor segítségével tök egyszerű megtudni, hogy mi is a helyzet. Ha nektek is szükségetek lenne lakásbiztosítás megkötésére, KGFB-re, nyugdíjbiztosításra vagy egészségbiztosításra, akkor nyugodtan katt erre az oldalra. Higyjétek el, segíteni fog!