Női kötött ruha a hideg irodában!

Ritka az, ha valaki szeret járni dolgozni, mert sajnos a legtöbb tapasztalatom a magyar átlaggal az, hogy kevesen dolgozzák azt amit szeretnének, vagy olyan munkahelyen amit szeretnek. Nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka, mert ha magamból indulok ki én mindig addig helyezkedtem, amíg végre megtaláltam azt a munkahelyet ahol jól érzem magam, mindig van mit dolgozni és folyamatosan tudom magam fejleszteni benne. Szóval nincs okom egyáltalán panaszkodnom ilyen téren, mert egy remek helyem van, ha negatívumot akarok mondani, az csak annyi, hogy kicsit nehezen viselem a sok ülést a számítógép előtt, de ezen majd még dolgozok.

női kötött ruha
női kötött ruha

A munkatársakkal is kijövök és szerintem ők is velem. Van egy kolleganőm, aki kifejezetten fázós típus és legrosszabbul az évszakváltásokat viseli, mert sose tudja, hogy öltözzön fel, hogy ne fázzon és melegese legyen. A napokban volt a szülinapja és az előző okból kifolyólag úgy gondoltam veszek neki valami kedves ajándékot. Gondolkodtam sokat mit lehetne vennem neki, de semmi használható nem jutott az eszembe. Aztán egyik nap barátnőmre rányitottam, hogy éppen a gép előtt ült és azt csinálta, amit nem szeretek, ha nélkülem csinál. Éppenséggel vásárolt online, és ha beszabadul bármilyen üzletbe vagy akár egy netes butikba, akkor biztos, hogy nagyon sok pénz alakul át csinos ruhadarabbá. Viszont most rajtakaptam, és ahogy a képernyőre pillantottam megvilágosodtam!

Mi lenne, ha valami csinos ruhát vennék kolleganőmnek?!

Ez az ötlet úgy jött, hogy egy igazán kifejező weboldalt láttam, nagyon jó divatfotókkal, amik bemutatták a ruhákat. Kérdeztem barátnőmet, hogy mit ajánlana, egy hasonló alkatú lánynak, aki fázós és az irodában kell ülnie, de csinosnak is kell lennie! Miközben gondolkodott böngésztük az oldalt. Fantasztikus volt látni, hogy precízén, ízlésesen összerakott webes butikot! A választék az hatalmas volt és minden információ világosan fel volt tüntetve a rendeléssel kapcsolatba, csak úgy mint az ügyfélszolgálat száma! Sok internetes bolt nem szívesen teszi nyilvánvalóvá elérhetőségüket, pedig szerintem egyfajta bizalmat sugall a vásárlónak, hogy bármi gondja akad, bártan fordulhat hozzájuk segítségért. 3-14 napot írtak szállítási időnek, szóval úgy kell kalkulálnom, hogy biztos megérkezzen az ajándék a szülinapra. Közben barátnőm is kitalálta, hogy mi lenne a legjobb darab erre a célra. Az ő ötlete a női kötött ruha volt. Mikor megláttam a kategóriáknál, hogy miből lehet választani, alig hittem a szememnek, ennyi ruha közül én biztos nem fogok tudni választani… Párom ebben is a segítségemre volt és kiválasztottunk egy igen csínosat. Ilyenkor teszem össze a kezem, hogy nem féltékeny típus és az ilyen kérdésekben is szívesen a segítségemre van!

A ruha szerencsére időben megjött, mert kértem, ha lehetséges próbáljuk megoldani, hogy 6 napon belül megjöjjön, és minden úgy alakult, hogy csak 4 napot kellet várakozni. Kifogástalan állapotban jött meg a ruha és gyönyörű volt.

Munkatársnőm, amikor kibontotta az ajándékot alig hitt a szemének. Kicsit kényelmetlenül érezte magát, mert nem gondolta, hogy ilyen viszony van köztünk, de én megnyugtattam, hogy barátnőm segítségével választottam és azért, hogy legyen egy csinos kötött ruhája, amiben nem fázik benn.

Mostanra kiderült, hogy abban is fázik, viszont nagyon szereti hordani, mert kényelmes és szép. Elkérte az oldal elérhetőségét, ahonnan rendeltem, mert szívesen vásárolna még többet róla. Én szívesen megadtam a butik internetes címét, mert biztos többre megy vele Ő, mint én. Azóta is rendszeres vásárlója az oldalnak, mert az a minőséget kapja a pénzéjért, amit elvár!