Majdnem informatikus vagyok, tonert rendeltem

A számítástechnika terén kicsit elveszett vagyok, mindig valaki segítségét kérem. Szerencsémre vagy egy unokatestvérem, aki informatikusnak tanult és mindig képezi magát, így van kihez fordulnom, hogy ha már nagyon nagy bajban érzem magamat. Mindig valamilyen hasznos tanáccsal tud ellátni, vagy éppen megszakérti helyettem is, hogy mi lehet a gépemmel, milyen kiegészítőket kell venni hozzá, vagy mit töltsek le, hogy jobb és gyorsabb legyen a gépem. Jó, hogy van a háznál egy ilyen beugrós ember, akihez bármikor lehet fordulni és szívesen is segít. Természetesen csak nagyobb gondokkal fordulok hozzá nem használom ki teljesen a tudását.

Amikor például a nyomattómhoz kellett tonert rendelnem, azzal a kis feladattal nem őt kerestem meg, hanem magam oldottam meg különböző segítségkérés nélkül. Kicsit büszke is voltam magamra, hogy nem kellett ehhez senki iránymutatása, mindent el tudtam intézni és egy sikeres rendelésen estem túl. De hát annyira jó kis oldalt találtam, hogy vétek lett volna, hogy ha egyfelől nem ott rendelem meg a nyomtatóhoz kapcsolódó tonert, vagy ha éppen nem jót rendelek.

Mivel nagyon megtetszett a vég honlapja, és rögvest kiigazodtam rajta, megtaláltam a nyomtatóm márkáját is már a főoldalon, akkor tudtam, hogy a tonerem biztosan onnan fogom megrendelni. Hiszen egyik ilyen és ehhez hasonló rendelős oldalnál nem találtam meg ilyen hamar azt a terméket, amit kerestem. Ebből is látszik, hogy a cég teljesen vásárlóbarát, hogy még a keresési időt is le tudják úgy rövidíteni, hogy az a vásárlóknak is megfeleljen. Pár perc alatt nagyszerű terméket tudtam én is rendelni. Első körben teljesen úgy voltam vele, hogy ott a nyomtatóm márkája ez szuper, majd szükségem volt a típusára, ezt is megtaláltam rajta, így teljes magabiztossággal tudtam rányomni a megrendelésre. Természetesen akkor láttam meg, még a rendelés elküldése előtt, hogy milyen jó kis akciókkal készült a cég, hiszen minél több toner kerül megrendelésre, annál kedvezőbb áron lehet a következő darabokhoz hozzájutni. Ekkor gondoltam végig, hogy nekem is megérné nem csak egy darabot vásárolni, hanem betárazni, hiszen ezen tonerek sokáig elállnak, úgy, hogy nem száradnak be és mindig fel lehet őket használni. Nem egy – egy darabjával megrendelni, hogy ha ennyire kedvező áron vannak most ennél a csodás cégnél.

toner

Így úgy döntöttem, hogy beruházom és többet rendeltem meg. Amikor pedig leadtam a rendelésemet láttam, hogy a házhoz szállítás most ingyenes. Ilyen ajánlattal sem találkoztam még, hiszen minden interneten megrendelhető termékre a legtöbb forgalmazó számol szállítási költséget, de ez a remek cég még ezt sem. Úgyhogy nagyon örültem, hogy ilyen feltételek mellett tudtam megrendelni a nyomtatómba való tonreket, és már alig vártam, hogy a futár megjelenjen. Erre nem is kellett sokat várnom, és izgatottan bontottam ki a csomagomat, hiszen meg szerettem volna minél előbb bizonyosodni, hogy jól sikerült a rendelésem, tehát a nyomtatómba illik az a toner, amit rendeltem. Izgatott várakozással, szinte remegő kézzel vettem ki a nyomtatóból ez elhasználódott tonert és helyezte a helyére az újat, amit akkor hozott a futár, természetesen ingyenes szállítással. Ahogy beleillett a toner a nyomtatóba, már tudtam, hogy jót rendeltem és amikor elkezdett működni, nyomtatni a nyomtató, akkor már teljesen biztos voltam, hogy ezt a feladatot nagyon jól megoldottam, így máskor is bátran rendelek majd ettől a remek cégtől.