A munkám és a hobbim egyaránt a szenvedélyeim!

A munkámat tekintve programozó vagyok. Ez sokaknak unalmas munkának tűnhet, ám nekem gyerekkori szerelmem a számítástechnika. Minden az általános iskolában kezdődött. Ott volt egy tanárom, János bácsi, aki annyira megszerettette velem a számítástechnikát, hogy tudtam, ezzel akarok foglalkozni és a mai napig töretlen a lelkesedésem a munkám iránt. Mindemellett nem unalmas az életem egy cseppet sem, mivel a hobbim egy olyasféle dolog, ami elég izgalmas. Ez nem más, mint a motorozás!

A motorok iránti szenvedélyem szintén gyerekkorban alakult ki, amikor apum vitt magával a kis babettájával. Imádtam azt az érzést, amit a motorozás nyújtott. Az a végeláthatatlan szabadság teljesen mámoros állapotba kerített engem. Így felnőtt fejjel tudtam anyagilag is hódolni ennek a szenvedélyemnek. Viszont szükséges volt beszerezni ehhez egy motoros ruhát, ez elengedhetetlen része a motorozásnak.

motoros ruha

Egy barátom motoros ruha ügyben a sixgear.eu nevű weblapot ajánlotta, azt mondta, hogy ott nézzek körül. Miután körül is néztem, megértettem egyből, hogy miért pont őket ajánlotta. Nagyon profi és szakértő céggel találtam magam szemben a weboldalon. Igazából 5 perc böngészés elég volt ahhoz, hogy meg legyek győzve, máris kinéztem egy motoros ruhát és mentem is az üzletbe, hogy megvegyem. Azóta is imádom, tökéletes választás volt!