Az energetikai tanúsítvánnyal akár nyerhetek is

Tegnap amint bekapcsoltam a számítógépemet, egyből kaptam egy üzenetet a Józsitól, a testvéremtől. Józsi az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ linket küldte nekem. Pár napja elhatároztam, hogy eladom a lakásomat, ugyanis szeretnék egy kertesházat vásárolni. A lakáshoz azonban kellenek bizonyos papírok, amik nélkül nem lehet eladni. Ebben biztos voltam, azonban arról fogalmam sem volt, hogy mik ezek az iratok. Az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/ linkre kattintva az egyik szükséges tanúsítvány részleteiről sikerült minden lényeges infót beszereznem.

e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

A weboldalról megtudtam, hogy 2012. január 1-től minden eladó épületre kötelező kiállíttatni az energetikai tanúsítványt. Ennek hiányában nem lehet megválni a lakástól. Ez számomra egyáltalán nem jó hír, ugyanis ez is plusz költség. Minden forint nagyon fontos most nekem, hiszen egy ház vásárlása nem olcsó mulatság, tehát muszáj spórolnom. A testvérem által küldött cég azonban eléggé kedvező áron dolgozik, hiszen lakások esetében már bruttó 13.990 forinttól készít energetikai tanúsítványt. Mindemellett árgaranciát is vállalnak: amennyiben kedvezőbb lehetőségről értesülnék, azon az áron elvállalják az ingatlanom tanúsítását. Tehát mielőtt felvenném velük a kapcsolatot, érdemes szétnézni a neten.

Ezen a héten az említett vállalatnál akciós az energetikai tanúsítvány. Az én lakásom tanúsítása 15.990 forintba kerül most. Az ingatlan sajnos nem a legolcsóbb kategóriába esik, ugyanis azt is figyelembe veszik, hogy milyen nagyságú a lakás. Az említett ár azonban bruttóban értendő, és minden költséget tartalmaz, tehát ezen kívül semmi mást nem kell fizetnem.

Az e-tanúsítás cég szolgáltatásainak igénybevételével még nyerni is lehet. Minden szerdán kisorsolnak két darab Cinema City Ajándékjegyet, amely az ország bármelyik Cinema City mozijában beváltható, 2D-s filmvetítésre, a hét bármely napján. A nyertest telefonon értesítik, a jegyeket pedig a GLS futárszolgálattal kézbesítik. Imádom a nyereményjátékokat, szóval szerintem már ezért is megéri ennél a vállalatnál megcsináltatni az energetikai tanúsítást.