Hogyan legyen stílusos az esküvőm?

A mai világban már szinte elengedhetetlen a számítástechnika. Szinte mindent számítógépen, okos telefonon, tableten, vagy akár okos órán keresztül intézünk. A mindennapi életünk részévé váltak ezek az elektronikai kütyük. A telefonunkra már annyi alkalmazás tölthető le, hogy szinte nem is tudjuk, melyiket válasszuk. Az online hirdetések is a virágkorukat élik. Az alapján ítélünk lassan meg egy céget, hogy milyen az online felülete. Ráadásul az internet rengeteg számunkra hasznos dolgot kínál.

Kreatív ötletek, dekorációk, inspirációk az esküvőre:

Ha inspirációt keresünk egy közelgő esküvőhöz, akkor érdemes körülnézni az interneten, ugyanis rengeteg oldal szakosodott már arra, hogy kifejezetten számunkra inspiráló képeket, ötleteket, videókat osszon meg velünk. Ezek az oldalak nagyban hozzá tudnak járulni a kreativitásunk kibontakoztatásához, és ez által egy olyan esküvőhöz, ami igazán minket tükröz. Az ilyen oldalakon rengeteg apró trükköt megosztanak velünk. Olcsó, régi holmikból tudunk elegáns, rusztikus és ünnepi dolgokat varázsolni rövid idő alatt. Ez pedig jól tud jönni, ha az ember nem szeretne mindenből vadi újat venni az esküvő időtartamára. Ugyanis egy esküvő hatalmas költség. Bérelni egy helyet, menüsort összeállítani, ruhákat kölcsönzi, vagy akár venni, a torta, a dekoráció, meg az extrák… Szinte végeláthatatlan a költsége egy esküvőnek. Ezért is jó előre meghúzni a pénzügyi keretet, és ehhez mérten osztani be a különböző költéseket. Ilyenkor tud hatalmas segítséget nyújtani egy-egy ilyen DIY, azaz Do It Yourself oldal.

A megfelelő ruha:

menyasszonyi ruhákHa jelenleg még elképzelésed sincs arról, hogy milyen ruhát szeretnél, szintén hatalmas segítség tud lenni egy inspirációs oldal. Ugyanis rengeteg képet találhatunk esküvői ruha témában is. Márpedig ha tüzetesen átnézzük a képeket, egy idő után ki fog tisztulni számunkra a kép, hogy milyen fazonú és mintázatú, esetleg milyen színű (ha extrémebb esküvőre vágyunk) az a ruha, ami nekünk tetszett. Ilyenkor érdemes ezeket a képeket elmenteni, hogy ha megyünk, a ruhakölcsönzőbe csak megmutatjuk őket, és már hozzák is a stílusban legközelebb álló ruhát.

Ugyanis ha az ember egy konkrét elképzeléssel érkezik a kölcsönzőbe, sokat tud segíteni az ott dolgozóknak is, és rengeteg felesleges ruhapróbálástól is megszabadítjuk magunkat. Bár esküvői ruhát próbálni egy élmény, de azért még sem szeretnénk napokon keresztül próbálgatni, csak mert nem körvonalazódott meg bennünk, hogy milyen stílusú ruhát szeretnénk. A szalonokban pedig százszámra állnak rendelkezésünkre a szebbnél szebb menyasszonyi ruhák, úgyhogy biztos, hogy fogunk találni olyat, ami az elképzeléseinknek megfelelő, vagy akár pont olyan, mint amit az adott képen kinéztünk, és elképzeltünk.

Esküvői fotók:

Egyre több pár számára fontos, hogy lencsevégre legyen kapva a Nagy nap. Az ott készült fotókból pedig gyönyörű emlék marad majd. Mostanában kezd divatba jönni az esküvői videók készítése is, egyre többen kezdenek vállalni ilyen fajta felkéréseket is. Fontos, hogy olyan videóst, fotóst válasszunk, akinek az ízlése hasonló a miénkkel. Ugyanis, ha mi imádjunk például az élénk színű, romantikus képeket, de a fotós specialitása a fekete-fehér realista vonal, akkor bizony később lehetnek nézeteltérések. Ezért előre meg kell néznünk a referenciáit az adott művésznek, és csak olyat megbízni, akinek a stílusa, és a képeinek hangulata azt adja vissza, amire mi is vágyunk.

Remélem ezzel a pár kis tippel, tudtam segíteni abban, hogy kezdj el készülődni, nézelődni az esküvődre.