Két kattintás és már fogászati implantátum árakat böngésztem

Tegye fel a kezét, akinek a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a fogászati rendelő látogatása… Jó, mert nekem sem. Egyrészt, mert rohadt kicsi a fájdalomküszöböm. Másrészt pedig, mert bár nem keresek rosszul, egyszerűen sajnálok ennyi pénzt ott hagyni a fogászaton. Márpedig a fogápolás a mai világban nagyon fontos dolog… Nem csak azért, hogy megőrizzük a fogaink egészségét, hanem mert őszintén? Ma már minden a külcsínről szól. És ha ne adj’ isten a remote fejlesztés és a home office világából egyszer majd váltani akarok, és elkezdek állás interjúkra járni, hát akkor majd nagyon fontos lesz az a bizonyos első benyomás. Amit nem akarnék elrontani egy nem megfelelően ápolt szájjal, fogsorral.

Ráadásul nekem sajnos van is problémám. Nemsokára ugyanis implantátumra fogok szorulni. Már előre félek a kezeléstől. Egyfelől biztosan nagyon fog fájni, de a kezelés költségeibe inkább bele sem merek gondolni… Egy ismerősöm azonban ajánlott egy oldalt a fogászati implantátum árak kapcsán, amire úgy gondolta, érdemes lehet ránéznem. Két kattintás az egész, mondta, de valahogy még mindig nem éreztem magamban a csít, hogy ráklikkeljek. Nagy nehezen csak rávettem magam, és megnéztem, mit tud ez az oldal.

Fú, nagyon megörültem neki, hogy nem mulasztottam el megnézni! Az összes fogászati kezelés ára szépen fel volt sorolva, szépen kezelési típusonként sorba rendezve. Megkerestem gyorsan, mennyibe fájnak a fogászati implantátum árak, és annyira nem is találtam vészesnek, mint elsőre gondoltam, hogy lesz… Azért alszom rá egyet, de megjegyzem magamnak ezt a rendelőt és lehet, hogy végül őket keresem majd fel a kezelés céljából…