Új raklapos polcot szereltettünk a számítógépes raktárba

Úgy kezdődött az egész, hogy a régi videótékából számítógépes szaküzletté alakított üzletünkbe felvettünk egy fiatal programozó srácot. Na, ő mindent a feje tetejére állított: weboldalt csinált a boltnak és Facebook profilt, hivatalos email címet és még szerződést is kötött egy szállító céggel, hogy a termékeinket kedvezményesebb áron tudjuk házhoz szállítani. Amikor már azt hittük, mindent teljesen átalakított a kis üzletben, megszemlélte a raktárat, és közölte, hogy a teljes polcrendszert le kell cserélni.

Tátott szájjal néztünk rá, hogy mégis mi a baj a polcokkal. Raklapos polcokat kell beszerelni a raktárba, mondta. A legnagyobb előnyük, hogy könnyen áttekinthető rajtuk a raktárkészlet. Be kellett ismernünk, hogy egy ilyen rendszerezés ránk férne, néha egy órába is beletelt, mire megtaláltuk a rengeteg alkatrész és gép között, amit kerestünk.

Ezeken a polcrendszereken általában fából, esetleg műanyagból készült raklapokon vagy ládákban tárolt termékeket lehet tárolni. Mivel rengeteg kérdésünk volt ezzel a raklapos polccal kapcsolatban, mutatott nekünk egy weboldalt, ahonnan ő javasolná is a termék rendelését, és ott minden pozitív tulajdonságát megtaláltuk, szépen pontokba szedve.

Nagy teherbírású és igen sokoldalú, úgynevezett statikus típusú polcrendszer. Teherbírás 4 féle terméket forgalmaz a weboldal, mi ebből elsőre nem sokat értettünk, de az új srác szerencsére igen, és rögtön tudta, melyikre van szükségünk. De ha ő nem lett volna, lehetősége van a potenciális vevőnek telefonon vagy emailben plusz tájékoztatást kérni a cégtől.

Az új fiú segítségével aztán lemértük a terepet és kértünk a honlapon egy árajánlatot. Reméljük, hogy minél hamarabb átpakolhatjuk majd a raktárkészletet az új polcokra.